van HSV De Dobber

Wistjes & Weetjes

Beste leden van de Dobber

De visput gaat weer open op zaterdag  31 maart 2018. Wij wensen iedereen weer en prachtige vangst toe.

Wegens omstandigheden NOG GEEN nachtvissen dit seizoen op de put!! Houdt er rekening mee dat je tot een uur na zonsondergang aanwezig mag zijn op de put. Er zullen ook extra controles plaatsvinden door BOA’S!

Het reserveren voor het nachtvissen kunt u doen via het emailadres: nachtvissenandijk@gmail.com. Dit kan weer vanaf 25 mei 2018 voor de maanden juni, juli en augustus.

 De kantine is in het paasweekend (31 maart t/m 2 april) een dag extra open. Kijk voor de openingstijden en -dagen op het tabblad openingstijden en kosten!

Voor het komende seizoenen zijn wij opzoek naar vrijwilligers voor de volgende taken: – het legen en het vervangen van de zakken in de groene kliko’s , –  controle en verkoop van vergunningen, – het organiseren van viswedstrijden en bestuursleden. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij penningmeestervisputandijk@gmail.com .

 

3e Hengelvergunning

Met ingang van 20 april 2013 is het verbod op de derde hengel weer van kracht. Met uitzondering van degenen die een 3de hengelvergunning hebben aangeschaft bij HSV de Dobber voor het vissen in de put. Dit kan door het kopen van een 3de hengel dag- of een seizoenkaart , verkrijgbaar bij de kantine.  Vissen met meer dan 2 hengels (zonder vereiste vergunning) is een overtreding aangaande de visserijwet. De boete hiervoor bedraagt € 230,00. Zowel buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA) als politieagenten zullen deze bekeuringen uitschrijven. Gratis MeeVIStoestemming: is een kado voor VISpashouders welk alleen geldig is voor de in de lijst van Nederlandse viswateren genoemde wateren. Hieronder valt de visput van  HSV De Dobber dus niet.

voorbeeldvergunning demoel