van HSV De Dobber

Wistjes & Weetjes

Beste leden van de Dobber

De visput gaat weer open op zaterdag  30 maart 2019 vanaf 8.00 uur en sluit weer op 31 oktober om 19.00 uur. Wij wensen iedereen weer en prachtige vangst toe.

Wegens omstandigheden NOG GEEN nachtvissen dit seizoen op de put!! Houdt er rekening mee dat je tot een uur na zonsondergang aanwezig mag zijn op de put. Er zullen ook extra controles plaatsvinden door BOA’S van Sportvisserij Nederland!

 

 Voor het komende seizoenen zijn wij opzoek naar vrijwilligers voor de volgende taken: –  – het organiseren van viswedstrijden . Hiervoor kunt u zich aanmelden bij secretarisvisputandijk@gmail.com .

Jouw vergunning kun jij ook online aanschaffen. Kijk eens onder het tabblad Vergunningen! Altijd jouw vergunning op tijd geregeld voor je gaat vissen. 

Derde hengelvergunning

Met ingang van 20 april 2013 is het verbod op de derde hengel weer van kracht. Met uitzondering van degenen die een derde hengelvergunning hebben aangeschaft bij HSV de Dobber voor het vissen in de put. Dit kan door het kopen van een derde hengel dag- of een seizoenkaart , verkrijgbaar onder de tab vergunningen hier op de site . Leden kunnen de derde hengel vergunning via een mail naar de penningmeester regelen.

Vissen met meer dan 2 hengels (zonder vereiste vergunning) is een overtreding aangaande de visserijwet. De boete hiervoor bedraagt € 230,00. Zowel buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA) als politieagenten zullen deze bekeuringen uitschrijven. Gratis MeeVIStoestemming: is een kado voor VISpashouders welk alleen geldig is voor de in de lijst van Nederlandse viswateren genoemde wateren. Hieronder valt de visput van  HSV De Dobber dus niet.

 

demoel