van HSV De Dobber

Vergunning

Wil jij gaan vissen op onze visput, dan heb jij de juiste vergunningen nodig.

Allereerst moet jij in het bezit te zijn van een geldige VISpas. Als deze VISpas niet van onze vereniging is, HSV De Dobber te Andijk, dan heb voor een dagje vissen ook een dagvergunning nodig en eventueel ook een dagvergunning voor de derde hengel. Deze zijn alleen online te verkrijgen via onderstaande VERGUNNING button.

Via het ticketsysteem kun jij al een dagvergunning, derde hengel dagvergunning en zo ook een vergunning derde hengel voor het hele seizoen kopen. Jij geeft aan welke vergunning jij wilt kopen en ook voor welke dag jij deze wilt hebben. Vergeet niet het nummer van jouw vispas in te vullen.

Afrekenen gaat gemakkelijk via Ideal. Jij kunt je ticket uitprinten of eventueel op jij smartphone laten zien. Tickets zijn alleen geldig op de dag die op de ticket vermeldt staat.

 

Ter info:

Visput Andijk van HSV De Dobber, staat niet vermeld in de landelijke lijst der wateren. Vandaar dat er een extra vergunning voor nodig is om er te mogen vissen.

De derde hengelvergunning en de gratis MeeVIStoestemming (een kado voor VISpashouders) afgegeven door Sportvisserij Nederland, zijn bij ons dus niet van toepassing.