Wis & Weetjes

Beste leden van de Dobber

I.V.M. Het advies omtrent het Corona-virus zal de put niet eerder openen dan 6 april 2020. Indien het advies wordt aangescherpt, zal deze datum worden verzet.

Wij wensen iedereen weer een prachtige vangst toe.

 

Wegens omstandigheden ook dit jaar GEEN nachtvissen dit seizoen op de put! Houdt er rekening mee dat je tot een uur na zonsondergang aanwezig mag zijn op de put. Er zullen ook extra controles plaatsvinden door controleurs.

Voor het komende seizoenen zijn wij opzoek naar vrijwilligers voor de volgende taken: –  – het organiseren van viswedstrijden & vrijwilligers voor de bardiensten Hiervoor kunt u zich aanmelden bij secretaris@visputandijk.nl

Jouw vergunning kun jij ook online aanschaffen. Kijk eens onder het tabblad Vergunningen! Altijd jouw vergunning op tijd geregeld voor je gaat vissen. 

Derde hengelvergunning

Met ingang van 20 april 2013 is het verbod op de derde hengel weer van kracht. Met uitzondering van degenen die een derde hengelvergunning hebben aangeschaft bij HSV de Dobber voor het vissen in de put. Dit kan door het kopen van een derde hengel dag- of een seizoenkaart , verkrijgbaar onder de tab vergunningen hier op de site . Leden kunnen de derde hengel vergunning via een mail naar de penningmeester regelen.

Vissen met meer dan 2 hengels (zonder vereiste vergunning) is een overtreding aangaande de visserijwet. De boete hiervoor bedraagt € 320,00. Zowel buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA) als politieagenten zullen deze bekeuringen uitschrijven. 
Gratis MeeVIStoestemming: is een cadeau voor VISpashouders welk alleen geldig is voor de in de lijst van Nederlandse viswateren genoemde wateren. Hieronder valt de visput van  HSV De Dobber dus niet.

HSV De Dobber Andijk
Visput Andijk